söndag 23 juni 2013

Liz-Beths pensionsuppror växer

Lyssna här på mycket och handlingskraftig kvinna, som värnar om Sveriges pensionärer och detta gäller inte minst även våra ungdomar, som också kommer att gå i pension.

Vårt pensionssystem "blundar" vår ansvariga poitiker för likt "strutsen som sticker huvudet i sanden" och skyller ifrån ig och säger vi måste arbeta längre samtidigt, som dom själva skapar "guldkant" för sig själva!

Vi tar med Liz.Beth kontakt med och fortsätter pension upproret över hela landet.Sveriges Radio Liz-Beths pensionsuppror växer 

Pensionsupproret, som drogs igång tidigt i höstas av Molkomsbon, Liz-Beth Wendel, blir större och större. 3000 namnunderskrifter har det blivit hittills.
Det pensionsuppror som Liz-Beth Wendel drog igång i höstas får nu stor medial uppmärksamhet. Igår syntes hon i både Aktuellt, Rapport och Agenda i Sveriges Television.
– Det känns väldigt bra att vi når ut. Samtidigt är det väldigt trist att man ska behöva hålla på med sånt här, säger hon till P4 Värmland.
Själv ska Liz-Beth Wendel gå i deltidspension nu på fredag. Att bli pensionär på heltid har hon inte råd med, trots att hon har uppnått pensionsåldern.
– Man får väl jobba så länge man orkar stå på benen.
Hon instämmer i kravet från PRO och andra pensionärsorganisationer om att skrota PPM-systemet.
– Jag tycker inte att vi ska ha fonder i pensionen, säger hon.
Nästa vecka kommer också pensionärsorganisationerna att uppvakta regeringen med krav på att reformera hela systemet, och helt skrota premiepensionen PPM.


Det skulle vara trevligt, om vi kunde hjälpas åt med att t.ex. författa en skrivelser till de ansvariga folkvalda i riksdagen.
Vi skulle kunna engagera oss tillsammans med Liz-Beth Wendel
 

Kom du gärna med ett förslag, där vi ifrågasätter vårt nuvarande pensionssystem, så mailar vi denna skrivelse till alla riksdagsledamöter och begär ett personligt svar från varje riksdagsledamot, som sedan publicera här på bloggen och även namnen på de ledamöter publiceras som inte behagar svara.

Jag ser framemot ett mail pensionsbomben@gmail.com

Vad tycker Du, SPF, PRO och SPI?  

Kommentera gärna allt för Sverige. 
Att leva är att ta ställning. 
Det hade också varit klädsamt och bra för Sverige, om någon politiker kommenterat t.ex. detta inlägg, som ofta säger vi måste bliva bättre på att kommunicera och föra dialog med våra medborgare.
Kommentera inläggen, sänd dom gärna vidare till någon ansvarig för en kommentar.
Du får gärna bjuda in någon att kommentera.
Denna blogg är politiskt obunden.
Tack ska du ha för din hjälp och sprid gärna adressen till denna blogg.
_______________ 
 Upprop !  

Förändra etiken o. moralen i Sverige!
Nu har vi har fått nog och vi vill ha rättvisare i Sverige! Sätt ner foten!
Klicka
Upprop för rimliga politikerpensioner


Klicka Protest för god pension !
Läs även andra bloggares åsikter om : , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar